Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Seng Duwe Ati



Aku Seng Duwe Ati

Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo wong sing kasmaran
Senadyan akeh konco-konco

Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno
Njero atine manungso
Kui bedo-bedo

Ora iso antem podo
Koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni
Rausah mutusi…

Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui
Aku sing duwe roso
Kowe ra sah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo
Urusono urepmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku…

Walau badai menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan

Senadyan akeh seng do godho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng, tekan tuo…

Njero atine manungso
Kui bedo-bedo
Ora iso mbok antem podo
Koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni
Rausah mutusi…
Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui

Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe
Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui

Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe
Suwe-suwe, lambemu tak tuku…
Lirik Lagu "Aku Seng Duwe Ati" dari Nella Kharisma dan Dapatakan Lirik Lagu Lainya