Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu


Kepalang Restu

Mung liwat angina rak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Peteng tahun neng tanggalanku
Tak tandai garis abang

Ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
Langit peteng ra ono mendung Kabar sing nyesekne ati
Tresnaku kepalang restu wong tuwone
Tresnaku bacut adoh

Mung liwat angina tak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Tanganku ra biso maneh gandeng tangene
Crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Lirik Lagu "Kepalang Restu" dari Nella Kharisma dan Dapatkan Lirik Lagu Lainya

0 Response to "Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel