Lirik Lagu Nella Kharisma - Nono Artine



Nono Artine

Percumo bain kadhung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran bain wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Percumo bain kadhung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran bain wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti

Lirik Lagu "Nono Artine" dari Nella Kharisma dan Dapatkan Lirik Lagu Lainya

0 Response to "Lirik Lagu Nella Kharisma - Nono Artine"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel