Lirik Happy Asmara - Loro Pikir

Lirik Lagu "Loro Pikir" dari Happy Asmara Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Title : Loro Pikir
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Teddy UT
Label : Aneka Safari Records
Loro Pikir Lyrics

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan jero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan jero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo
sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo

Official Video

Subscribe to receive free email updates: