Lirik Lagu Aku Ora Biasa - Happy Asmara

Lirik Lagu "Aku Ora Biasa" dari Happy Asmara  Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX.

Judul: Aku Ora Biasa
Artist: Happy Asmara
Album: Aku Ora Biasa - Single
Songwriter: Rudi Loho

Mungkin awakku kudu lungo
soko kowe, sak lawase
opo pancene tresno iki
tak akhiri, sakmene wae

mergo tresnoku
uwes mbok bagi
nyatane kowe tego
mblenjani janji

reff
aku ra biasa
yen kowe ora ning sandingku
aku ra biasa
yen aku ora krungu suwaramu
aku ra biasa
yen ora memeluk awakmu
aku ra biasa
yen aku turu tanpo belaianmu
aku ra biasa....2x

uwes tak cobo nglalekake
tresno iki, nanging ra iso
bayang bayangmu ra iso ilang
awan lan bengi tansah kelingan

Official Video

Subscribe to receive free email updates: