Lirik Lagu Happy Asmara - Dewe Wani

Lirik Lagu "Dewe Wani" dari Happy Asmara  Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Artist : Happy Asmara
Title : Dewe Wani
Songwritter : Dhe BAZ

Bingung aku kudu piye
Merjuangke kowe sing pasti akhire
Amung pepisahan
Mergo sadar aku
Aku iki sopo
Ora nduwe opo opo

Tenan opo sing tak roso
Kepenggak wong tuomu ora setuju
Dewe bebarengan
Mergo ngerti aku
Aku iki sopo
Ora nduwe opo opo

Umpomo diteruske malah aku loro dewe
Yen tak ikhlaske
Aku iseh sayang

Selawase sliramu neng ati
Senadyan aku iki ngerti
Ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati

Siso uripku iki
Tak pasrahke marang Gusti
Aku dewe wani

Umpomo diteruske malah aku loro dewe
Yen tak ikhlaske
Aku iseh sayang

Selawase sliramu neng ati
Senadyan aku iki ngerti
Ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati

Siso uripku iki
Tak pasrahke marang Gusti

Selawase sliramu neng ati
Senadyan aku iki ngerti
Ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati

Siso uripku iki
Tak pasrahke marang Gusti
Aku dewe wani

Aku dewe wani
Aku dewe wani
Aku dewe wani
Aku dewe wani

Subscribe to receive free email updates: