Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Ndarboy Genk - Wong Sepele

Lirik Lagu "Wong Sepele" dari Ndarboy Genk  Link Diatas Untuk Melihat Lirik Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo


Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo


Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke