Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Happy Asmara - Siap Loro Ati

Lirik Lagu  "Siap Loro Ati " dari Happy Asmara Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Nganti tak belani
Uripku rekoso..
Nanging kowe isih
Ra rumongso..

Jane aku ngerti
Kowe nduwe tunangan..
Ku tetap berjuang
Mergo ku terlalu sayang..

Aku siap.. loro ati
Aku siap.. loro ati..

 Reff :
Tresno wes kadung tresno
Tibane cidro
Wes kadung njegur
Tibane ajur..

Tresno wes kadung tresno
Malah ngeliyo
Ati wes gelo
Nambahi loro..

Ati wes gelo
Nambahi loro..