Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Elinda Derradru - Pingin Sayang

Lirik Lagu "Pingin Sayang" dari Elinda Derradru Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Pingin Ngomong Sayang
Aku Dudu Sopo Sopomu
Aku Ming Pemuja Rahasiamu
Pingin Ngomong Tresno
Aku Wedi Ming Gawe Loro
Sayangmu Nggo Wong Liyo

Sak Tenane Bingung Yen Lagi Kasmaran
Mung Tansah Kelingan Sliramu Dadi Pikiran
Esuk Awan Bengi Mung Kebedo Ati
Pinginku Ming Siji Keo Tak Impi Impi

Kudu Kepiye Aku Lenyatake
Aku Ming Wani Nyawang Seko kene
Mergo Kahanan Uripku Sing Bedo
Karo Koe Sing Luweh Ndue Bondo