Lirik Lagu Happy Asmara - ASW Aku Sayang Kowe

 Lirik Lagu "ASW Aku Sayang Kowe" dari Happy Asmara  Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Atiku kadung jeru karo kowe
Tapi atimu malah berpaling ro liyane
Opo aku kurang sayang
Sakpena'e kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Rasane njero atiku duhh nangis
Perih batinku kelingan koyo di iris iris

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lunggo ninggal loro
Ra mikir atiku dadi korban cintamu

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Atiku kadung jeru karo kowe
Tapi atimu malah berpaling ro liyane
Opo aku kurang sayang
Sakpena'e kowe ngilang
Ninggalke roso treno dadi kenangan

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku go liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Subscribe to receive free email updates: