Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Pamit

Lirik Lagu Happy Asmara - Pamit

Dudu mergo aku wes ra tresno
Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo
Ngancani kowe mung mok sio sio
Atiku wes kadung loro
Wes mbok gawe tatu
Jeru ning atiku

Saikine aku ra peduli
Masio saktenane atiku iki nangis
Tak empet mergo aku kudu kuat
Ngadepi kahanan iki
Urip tanpo kowe
Aku uwes lilo

Mungkin iki wes dalane aku kudu lungo
Ninggalne kowe
Pamit ro kowe
Aku ngerti iki abot sanggane
Ora perlu ditutugne
Timbang tambah loro ati
Aku pamet....