Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Sayangen Sak Senggangmu - Happy Asmara

Lirik Lagu Sayangen Sak Senggangmu - Happy Asmara

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku