Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno

Lirik Lagu "Tiwas Tresno " dari Via Vallen Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi.....

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

* Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno