Lirik Lagu Vita Alvia - Pingin Sayang

Lirik Lagu " Pingin Sayang" dari Vita Alvia Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Esok awan bengi mung kebedo ati
Pengenku meng siji kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Reff
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Subscribe to receive free email updates: