Happy Asmara - Lirik Lagu Aku Karo Kowe

Happy Asmara Lirik Lagu
" Aku Karo Kowe"

Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku
Nanging sak iki sliramu adoh neng kono
Ninggalke aku sing sayang karo dirimu

Aku pesen ojo nganti ono wong liyo
Jogonen atimu simpenen roso tresnoku

Gede roso tresnoku neng awakmu
Gede roso sayangku neng awakmu
Aku rindu manise esemmu
Abote nyonggo roso tresnoku

Mung biso nyimpen neng njero batinku
Arep turu mong biso nyawang fotomu
Iki piye rasane kok koyo ngene
Nandang tresno terhalang jarak lan wektu
Aku karo kowe....

Subscribe to receive free email updates: