Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Happy Asmara - Lirik Lagu Sampun Lilo

Happy Asmara - Lirik Lagu

"Sampun Lilo"

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo