Lewat Angin Wengi - Salsa Kirana ( Lirik Lagu )

Lirik Lagu "Lewat Angin Wengi" dari Salsa Kirana ini dipublikasikan pada tanggal 4 Agustus 2019 (9 bulan yang lalu) dan diciptakan oleh R. Husin Albana. Single ini didistribusikan oleh label Maska Records dan Dilengkapi Official Vidieonya

Padange Mbulan Ndadari
Ngancani Ati Kang Sepi
Gawe Ngamboro Roso Angen Iki
Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati
Koyo Mbulan Menehi Padang Ing Wengi

Tak Simpen Ning nNero Ati
Eesemmu Tansah Ngangeni
Opo Ning Kono Kroso Kangen Iki
Nadyan Akeh Gudo
Ra Ngalangi Dalane Tresno,
Mung Sliramu memanike kalbu
Ra Ono Wong Liyo

Reff.
Rungokno Sworo Atiku
Kang Nandang Kangen Sliramu
Kang Tansah Manah Atiku
Saben Wengi Ra Biso Nendro Netraku
Lewat Lirih Sworo Angin
Tak Titipne Roso Kasmaran
Sedino Koyo Sewindu
Ngantu Antu Ngenteni Tekamu

Subscribe to receive free email updates: