Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Ora Janji

Lirik Lagu "Aku Ora Janji" dari Happy Asmara Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Rasane koyo wong mati suri
Yen kelingan kowe nglarani ati
Mengapa dulu aku kau cintai
Sekarang kau tinggal pergi

Ibarat gurun ra dadi kali
Wes ra bakalan aku mbaleni
Pilih pergi timbang loro ati
Yen kon balen AKU RA JANJI

Chorus
Ra Abot aku ninggalne kowe
Mergo aku wes oleh gantine
Ra abot aku ninggalne kowe
Ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

Reff
Lanangan ra mung siji kowe pergi golek ganti....
timbang mikir ngengkleng pikiran dadi sepaneng...
Abang abang lambe kowe ngomong sak penake....
terusno lakumu tak golek dalanku dewe....

Kelakuanmu soyo GJ bikin kesel gue
Golek inspirasi ra sah kakean atraksi
Menungso mung nglampahi GUSTI ALLAH NGIJABAHI....
Kowe karo aku ditakdirne pancen uduk jodhone.....

Subscribe to receive free email updates: