Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ati Sing Liyo - Happy Asmara

Lirik Lagu "Ati Sing Liyo" dari Happy Asmara Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
we medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:

Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

netes iluh ning pipiku
sing deres mili iki
mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e