Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Mung Sepele

Lirik Lagu " Mung Sepele" dari Happy Asmara Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Jaremu Kowe Wingi Sayang Aku
Bakal Ngancani Aku Tekane Patiku
Nanging Kowe Malah Nyepelekke
Ninggalke Loro Sing Ning Jero Dodo

Tak Butekke Yen Aku Biso Urip Tanpo Sliramu
Kowe Arep Lungo Saiki Wes Sak Karepmu

Ning Piyungan Tuku Lele Kowe Kuwi Mung Sepele
Ra Sah Ngarep Aku Sing Uwes Mok Gawe Tatu
Bakal Tak Eleng Eleng Lehmu Nglarani Atiku
Pesenku Siji Karma Kuwi Berlaku