Lirik Lagu Slemanreceh - Kesekso Kangen

 Slemanreceh  -  Lirik Lagu

"Kesekso Kangen"


Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerteni
Rasane ati iki
Kesekso mergo kangen.

Ninggalke kowe
Gawe atiku rindu
Kangen sliramu.

Rangkulen aku
Sandarno neng pundakku
Loro sing wingi-wingi
Mugo enggal mari.

Tresno kowe seng nduweni
Tak simpen tak dadekke
kembang neng ati
Mugo iso mekar lan mewangi.

Aku mung kangen ro sliramu
Kowe seng iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku.

Kowe nengendi papanmu
Aku iseh setyo ngenteni
Balikmu sesandhingan karo awakku.

Aku iseh setyo karo janjiku
Nengkene aku iseh sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar nunggu teka ku bali.

Tresno kowe seng nduweni
Tak simpen tak dadekke
kembang neng ati
Mugo iso mekar lan mewangi.

Aku mung kangen ro sliramu
Kowe seng iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku

Kowe nengendi papanmu
Aku iseh setyo ngenteni
Bali mu sesandhingan karo awakku

Aku iseh setyo karo janjiku
Ningkene aku iseh sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar nunggu teka kuu bali

Subscribe to receive free email updates: