Suliyana - Lirik Lagu Emong Adug Adug

Suliyana - Lirik Lagu

"Emong Adug Adug"

Sya rera rera
Sya rera rera
Sya rera rera

Kadhung wis di buang ojo di puputi
Genengno leleran nong latar
Dung wis sing di arepi ojo di lelesi
Tuwas ngotori ning ati

Apuwo sing bengen kolo isun tempuh
Ngeprih sithik welase ati
Kari sing riko reken, yo sing riko gape
Isin sun nono regane

Emong isun adug adug welas riko
Sing kegirangen isun riko angen
Emong isun adug adug adug demen riko maning
Wis kawus atinisun

Subscribe to receive free email updates: