Lirik Lagu Alice Arkadewi - Grahono

Lirik Lagu Alice Arkadewi - Grahono

Lewat angin wengi
Tak titipne roso kangenku
Nggonku nandang rindu
Kengenku marang sliramu

Nelongso rasane
Tresno ra onok dalane
Opo pancen tresno iki
Rakudu biso nduweni

Akehe pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Dhedheting ratri
Sumunar nyawang esemmu

Pendo grahono
Tan biso'o ngurangi
Endahe sang suryo
Sumunar ambyar madangi bumi

Reff
Tresnoku kang gede
Raono dalane
Amergo sliramu
Wis kadung di jodohne

Mung aran jenengmu
Kapatri ning ati
Bakal tak simpen sampek mbenjang
Tekane pati

Subscribe to receive free email updates: