Lirik Lagu Alice Arkadewi - Sayang Kowe

Lirik Lagu Alice Arkadewi - Sayang Kowe

Udan rintik rintik
Langite mendung
Pelangi pelukismu
Udane soyo deres
Nambahi kangenku
Kelingan manise esemu

Opo kowe ngerti
Mung kowe sing
tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnaku
Mung kango sliramu
Sumpah mati
Tresnaku kango sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setiyo ngenteni
Tak suwun kowe
Biso njogo ati

Tulung sawangen aku
Aku kang nandang rindu
Sumpah mati tresnaku
Kango sliramu

Details:
 Title:  Sayang Kowe (Versi Ethnic Hip Hop Kroncong)
Voc:  Alice Arkadewi
Songwriter: Inesta

Subscribe to receive free email updates: