Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Anisa Salma – Tak Doakan Wae

Lirik Lagu Anisa Salma – Tak Doakan Wae

Percuma aku ngenteni
Koncoku sing tak tresnani
Aku sadar wong Ra duwe dongo
Ibarat sing mbok karepne

Pancen aku kudu lilo
Tak Tompo ikhlas legowo
Sakiki Kowe Karo wong liyo
Aku pasrah sing kuoso

Mas tak ikhlasno Kowe gandeng Karo wong liyo
Mergo aku sadar mung sewates konco
Mas mugo mugo atiku sanggup nerimo
TAK DOAKAN WAE Biso Urip Mulyo