Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Denny Caknan - Kangen Mulih

Lirik Lagu Denny Caknan - Kangen Mulih

Tenang tenang enang
badai pasti berlalu
roso sambat asing neng benakmu
tetep kuatno tatag pikirmu

Njajal tak kuat kuatne ati iki
aku ra mulih masio perih
pegenku kumpul kaleh bapak ibu
jenengan kangen aku yo kangen

kangen sungkem neng ngadap'e
jeengan bapak ibu lan liya-linyane

Tenang tenang enang
badai pasti berlalu
roso sambat asing neng benakmu
tetep kuatno tatag pikirmu

Njajal tak kuat kuatne ati iki
aku ra mulih masio perih
pegenku kumpul kaleh bapak ibu
jenengan kangen aku yo kangen

kangen sungkem neng ngadap'e
jeengan bapak ibu lan liya-linyane