Lirik Lagu Didi Kempot - Apik Apik Sayang

Lirik Lagu Didi Kempot - Apik Apik Sayang

Aku ra pengen ngrungokne tangisanmu
Aku moh nyawang eluhmu
Aku kepingin sawangen tekaku
Marekno sayang laraku
Mergo sliramu kuwi kehormatanku
Rungokno rungokno aku

Mung siji panyuwunku aku lan uripmu
Apik apik sayang mergo ono tresnaku
Mung siji panyuwunku awan lan wengiku
Apik apik sayang aku ono sandingmu

Senajan rekoso lilo tak lakoni
Nganti suk kapan ra ngerti
Mergo sliramu kuwi kehormatanku
Rungokno rungokno aku

Mung siji panyuwunku aku lan uripmu
Apik apik sayang mergo ono tresnaku
Mung siji panyuwunku awan lan wengiku
Apik apik sayang aku ono sandingmu

Mung siji panyuwunku aku lan uripmu
Apik apik sayang mergo ono tresnamu
Mung siji panyuwunku awan lan wengiku
Apik apik sayang aku ono sandingmu

Mung siji panyuwunku aku lan uripmu
Apik apik sayang mergo ono tresnaku
Mung siji panyuwunku awan lan wengiku
Apik apik sayang aku ono sandingmu


Details:
Artist : Didi Kempot
Title : Apik Apik Sayang
Composed by : Apoy
Arrangement : Titred & Bayu Onyonk
Adapt Lyrics : Didi Kempot

Subscribe to receive free email updates: