Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Didi Kempot - Kelingan

Lirik Lagu Didi Kempot - Kelingan

Opo kowe uwes ora kelingan
Manise gulo rikolo kasmaran
Aku karo kowe sing tau ngrasakne
Semene suwene

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe seng tak sayang

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe seng tak sayang

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase