Lirik Lagu Gilang R Wijaya - Aku Sambat

Lirik Lagu Gilang R Wijaya - Aku Sambat

aku sambat mergo atiku wes ra kuat..
aku mundur timbang atiku soyo ajur..
aku ngalih timbang loroku soyo perih..
aku lungo mergo kowe wes nggawe cidro..

loro.. opo kudu
tak pendem neng dodo
senajan tresno
opo kudu nampani sengsoro
wes tak kuatne roso
iseh mok sepelekno
mending tak cukupno
wes ra usah di terus-terusno..

wegah.. aku wes ra betah
tak gagas.. timbang soyo bubrah
kowe wes mblenjani janji
jare iso njogo ati
neng nyatane..
onone nglarani..

Reff :
aku sambat mergo atiku wes ra kuat..
aku mundur timbang atiku soyo ajur..
aku ngalih timbang loroku soyo perih..
aku lungo mergo kowe wes nggawe cidro..

cukup semene tresnomu nggo dek e
mending wes rausah mok terus-terusne
timbang loro ati sak teruse..

wegah.. aku wes ra betah
tak gagas.. timbang soyo bubrah
kowe wes mblenjani janji
jare iso njogo ati
neng nyatane.. onone nglarani..

Reff :
 aku sambat mergo atiku wes ra kuat..
 aku mundur timbang atiku soyo ajur..
 aku ngalih timbang loroku soyo perih..
 aku lungo mergo kowe wes nggawe cidro..

 aku sambat mergo atiku wes ra kuat..
 aku mundur timbang atiku soyo ajur..
 aku ngalih timbang loroku soyo perih..
 aku lungo mergo kowe wes nggawe cidro..
 aku lungo mergo kowe wes nggawe cidro..

Subscribe to receive free email updates: