Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Catu

Lirik Lagu Happy Asmara - Catu

Ati iki uwes kadung loro..
Batin soyo jeru jur krsikso
Mergo koe seng tak tresno
Tego gawe ati cidro
Atiku nelongso

Wengi iki aku tansah kelingan
Nalikane iseh sesandingan
Kau genggam tanganku sayang
dibawah sinar rembulan
Kini kau tinggalkan..

reff:

Ranyono aku ora ngiro...
koe tego gawe atiku nelongso
Ranyono aku ora ngiro
Koe tego medot taline asmoro
Kasih......

Intro:

Wengi iki aku tansah kelingan
Nalikane iseh sesandingan
Kau genggam tanganku sayang
dibawah sinar rembulan
Kini kau tinggalkan..

reff:

Ranyono aku ora ngiro...
koe tego gawe atiku nelongso
Ranyono aku ora ngiro
Koe tego medot taline asmoro
Kasih......
Opo koe rakelingan..
Janjo setyo naliko berjuang
Kasih....
Opo koe wes ra sayang
Tresno tulus kini kau tinggalkan
hoo.. huwo... ho.... ho.... ho... ho....

Details Lirik Lagu
Cipt:Putut Widodo
Artis: Happy Asmara
Judul: Catu

Official Video Musik Happy Asmara - Catu