Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Jangan Asem

Lirik Lagu Happy Asmara - Jangan Asem

Angin sore tolong aku
Tak titipke roso kangenku
Apa kabar koe cah Bagus
Seng Saiki ngelir atiku...

Koe lan aku wes pas di hati
Ojo nganti gawe loro ati
Tresno Iki ora nyowong bondo
Seng tak pengen Kowe setiyo
Tekan mati...

Reff:
Masak jangan asem lah kok lali bumbu
Mangan sambel terong lombok'e cumak telu
Sudah tau rindu untuk apa menunggu
Ora usah ragu ngomong i love u

Arep ngombe kopi jok di campur jamu
Nandur godong bayem Ono cemoro Sewu
Hidupkan sepi bila tanpa dirimu
Atiku ayem nyanding slirahmu

Ayank ku..