Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane

Lirik Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane

Saben bengi aku ora iso turu kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku
Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku

Aku seng mbok gawe loro
Iseh kroso natu mbekas neng dodo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Saben bengi aku ora iso turu kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku
Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku

Aku seng mbok gawe loro
Iseh kroso natu mbekas neng dodo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo