Lirik Lagu Happy Asmara - Wayae Lungo

Lirik Lagu Happy Asmara - Wayae Lungo

mbiyen kowe pernah ngucap janji
kowe ra bakal arep ngelarani
tapi saiki kowe lali
kowe pancen ora nduwe ati..

kowe lungo karo wong liyo
tresnomu kuwi mung bondo
atiku loro aku keloro-loro
pancene kowe tego..

Reff :

siji tambah siji arane loro
mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
loro tambah loro arane papat
saiki wayahe aku minggat..


kowe lungo karo wong liyo
tresnomu kuwi mung bondo
atiku loro aku keloro-loro
pancene kowe tego


siji tambah siji arane loro
mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
loro tambah loro arane papat
saiki wayahe aku minggat..


siji tambah siji arane loro
mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
loro tambah loro arane papat
saiki wayahe aku minggat..

kowe tambar bojo aku ora nggumon
kowe wis bahagia aku ora nggumon
aku kadung loro uwis kadung loro
saiki wayahe lungo..

Subscribe to receive free email updates: