Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ingkar Band - Pelampiasan

Lirik Lagu Ingkar Band - Pelampiasan

Cerito o kabeh ungkapno
Tentang uwong sing mbok tresnani
Kehadiranku ra mbok tompo
Pas kowe nangis nunggu de'e bali
Senadyan aku sing merjuangke ati

Kowe ngomong butuh aku nggo sandaran
Tapi kui kabeh mung pelampiasan
Bukane aku wegah nompo
Pas kowe curhat keloro loro
Ning atimu iseh ono wong liyo

Reff :

Salahku.. Ngarep luwih
Akhire atiku sing perih
Wes dadi nasibe kudu pamrih

Sak umpomo aku ngerti
Tresnomu dudu dinggo aku
Rabakal aku nyepelekke wektu

[Music]

Kowe ngomong butuh aku nggo sandaran
Tapi kui kabeh mung pelampiasan
Bukane aku wegah nompo
Pas kowe curhat keloro loro
Ning atimu iseh ono wong liyo

Reff :

Salahku ngarep luwih
Akhire atiku sing perih
Wes dadi nasibe kudu pamrih

Sak umpomo aku ngerti
Tresnomu dudu nggo aku
Rabakal aku nyepelekke wektu

Salahku ngarep luwih
Akhire atiku sing perih
Wes dadi nasibe kudu pamrih

Sak umpomo aku ngerti
Tresnomu dudu dinggo aku
Rabakal aku nyepelekke wektu