Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Intan Rahma - Molak Malik Cerito

Lirik Lagu Intan Rahma - Molak Malik Cerito

Aku kepingin takon
Teruse cerito iki
Yen wis ra sayang
Tak si undur diri
Tekamu ning aku njanjeke tresno
Nangin akhire mung gawe loro

Getun pancen neng mburi
Ngerti ngene ora sudi
Loro tak roso
Mung mbok sio sio
Kowe paling pinter molak malik cerito
Seakan kowe sing keloro loro

Suwung nggo kowe wes gawe  kenangan
Ro kabeh penghianatan
Loro iki tak nggo nglatih ati
Seko kisahe sing wingi

Bakal tak laleke cerito aku ra kowe
Ora tak getuni yen akhire
Mlaku dewe dewe
Uwes tak bukaklawang atiku
Nggo liyane
Singiso njagani aku
Ngancani aku neng susah senengku

Getun pancen neng mburi
Ngerti ngene ora sudi
Loro tak roso
Mung mbok sio sio
Kowe paling pinter molak malik cerito
Seakan kowe sing keloro loro

Suwung nggo kowe wes gawe  kenangan
Ro kabeh penghianatan
Loro iki tak nggo nglatih ati
Seko kisahe sing wingi

Bakal tak laleke cerito aku ra kowe
Ora tak getuni yen akhire
Mlaku dewe dewe
Uwes tak bukaklawang atiku
Nggo liyane
Singiso njagani aku
Ngancani aku neng susah senengku