Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Kawulo Jowo - Tanpo Kowe

Lirik Lagu Kawulo Jowo - Tanpo Kowe

susah gelisah ning ati..
kelingan kau tinggal pergi..
nglarani aku ning kene
pas lagi sayang sayange..

ngopo mbiyen ngomong tresno..
yen kowe milih wong liyo..
ning ati ora ngapusi..
tresnoku setengah mati..

culno.. seko atimu
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
remuk ati iki.. tak trimo..
legowo..

ngopo mbiyen ngomong tresno..
yen kowe milih wong liyo..
ning ati ora ngapusi..
tresnoku setengah mati..

(Chorus)

culno.. seko atimu
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

ora.. popo atiku..
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..