Lirik Lagu Lilin - Anggun Pramudita

Lirik Lagu Lilin - Anggun Pramudita

Opo tah salah
Dung isun demen nyang riko
Teko ati hang paling jeru

Opo tah duso
Dung isun welas nyang riko
Hang suwi sun pendem ring dodo

Reff:
Isun sing golet paran paran
Isun sing ulap ambi dunyo
Isun sing jaluk paran paran
Mung welas isun biso riko tompo

Isun iki mung lilin
Hang sing ono artine
Tapi biso ngurupi lan madangi
Atin riko yaduh eman eman

Subscribe to receive free email updates: