Lirik Lagu Losskita Lilakno Lungaku

Lirik Lagu Losskita Lilakno Lungaku , Untuk Mencari Lirik Lagu Dapat Dicari Di Tobalirik.com

aku ora nyongko bakal ngene akhire
dadi mlaku dewe dewe
mergo tresno raiso dipeksakno
ati ikhlas lan terimo legowo

senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
mugo kowe tambah bahagia
mantepke atimu, kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep biso
mugo oleh restune wong tuwo

lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu
mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune

senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
mugo kowe tambah bahagia
mantepke atimu, kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep biso
mugo oleh restune wong tuwo

lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu
mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune

lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu
mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune

mugo Gusti maringi restune
mugo Gusti maringi restune

Official Video Losskita - Lilakno Lungaku

Subscribe to receive free email updates: