Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Mikir Kowe Bintoro Kambil

Lirik Lagu Mikir Kowe Bintoro Kambil

Sumilir angin wengi nambahi kangen ati
Sak Jane Kowe neng ngendi Ra Bali Bali

Wes pirang pirang mongso, mendhem kangen neng Dodo
Kowe tak pikir mbendino opo Ra kroso

Reff :

Semono suwene aku nunggu nunggu Kowe
Tak enteni blas Ra Ono kabare
Semono suwene aku ngenteni neng kene
Awan wengi tak Arep Arep tekane
Aku kangen Kowe..

Sumilir angin wengi nambahi kangen ati
Sak Jane Kowe neng ngendi Ra Bali Bali

Wes pirang pirang mongso, mendhem kangen neng Dodo
Kowe tak pikir mbendino opo Ra kroso

Reff :

Semono suwene aku nunggu nunggu Kowe
Tak enteni blas Ra Ono kabare
Semono suwene aku ngenteni neng kene
Awan wengi tak Arep Arep tekane
Aku kangen Kowe..
Offcial Video Mikir Kowe - Bintoro Kambil