Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi

wes tak cubo nguatke ati
nompo kasunyatan iki
nadyan perih rasane
aku kudu sadar diri..

mbiyen kowe ninggal lungo
tanpo pamit karo aku
saiki we teko ning ngarepku
mung ngeterke undangan rabimu..

aku kudu sadar posisi
ra bakal biso nduweni
mergo kowe sing tak tresno
malah milih wong liyo..

mung iso tak pendem ning ati
roso sayang ro tresnoku iki
aku tresno kowe
kowe tresno liyane..

Reff :
 remuk atiku nompo layang
 undangan rabimu
 mbubrahke crito tresno iki
 marang sliramu..

 gandeng wes suwe
 jebul aku dudu jodone
 matursuwun.. kowe wes tau
 gawe kisah ning uripku..

wes tak cubo nguatke ati
nompo kasunyatan iki
nadyan perih rasane
aku kudu sadar diri..

mbiyen kowe ninggal lungo
tanpo pamit karo aku
saiki we teko ning ngarepku
mung ngeterke undangan rabimu..

 aku kudu sadar posisi
ra bakal biso nduweni
mergo kowe sing tak tresno
malah milih wong liyo..

mung iso tak pendem ning ati
oso sayang ro tresnoku iki
aku tresno kowe
kowe tresno liyane..

Reff :
 remuk atiku nompo layang
 undangan rabimu
 mbubrahke crito tresno iki
 marang sliramu..
 gandeng wes suwe
 jebul aku dudu jodone
 matursuwun.. kowe wes tau
 gawe kisah ning uripku..

wes tak cubo nguatke ati
nompo kasunyatan iki
nadyan perih rasane
aku kudu sadar diri..

mbiyen kowe ninggal lungo
tanpo pamit karo aku
saiki we teko ning ngarepku
mung ngeterke undangan rabimu..

 aku kudu sadar posisi
ra bakal biso nduweni
mergo kowe sing tak tresno
malah milih wong liyo..

 ung iso tak pendem ning ati
roso sayang ro tresnoku iki
aku tresno kowe
kowe tresno liyane..

Reff :
 remuk atiku nompo layang
 undangan rabimu
 mbubrahke crito tresno iki
 marang sliramu..

 gandeng wes suwe
 jebul aku dudu jodone
 matursuwun.. kowe wes tau
 gawe kisah ning uripku..

 remuk atiku nompo layang
 undangan rabimu
 mbubrahke crito tresno iki
 marang sliramu..

gandeng wes suwe
matursuwun.. kowe wes tau
gawe kisah ning uripku..