Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ridho BLK - Tekomu Bahagiaku

Lirik Lagu Ridho BLK - Tekomu Bahagiaku

aku tau keloro
mergo sing ditresno ngliyo
gusti siji sing tak pengeni
entuk pengganti neng ati
sing iso gawe awakku lali

aku coba buka ati
dinggo koe sek tak wanti
nanging siji sing tak arepke
koe iso gawe lali
loro ati sing wes tak rasake

tekomu kui gawe bahagia aku
gawe seneng urip lan atiku

aku bahagia tekomu gawe lali
marang loro ati seng tau ning jero dodo iki
aku berharap tekomu nggo menetap
bareng bareng gawe sak kabehe seneng

tekomu kui gawe bahagia aku
gawe seneng urip lan atiku

aku bahagia tekomu gawe lali
marang loro ati seng tau ning jero dodo iki
aku berharap tekomu nggo menetap
bareng bareng gawe sak kabehe seneng

aku bahagia tekomu gawe lali
marang loro ati seng tau ning jero dodo iki
aku berharap tekomu nggo menetap
bareng bareng gawe sak kabehe seneng