Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Roby Ws - Dudu Jodoku

Lirik Lagu Roby Ws - Dudu Jodoku

kowe mbiyen tresno aku
ra peduli kahananku
masio aku wong ra nduwe
tetep tresno jarene..

mbasan wis kenal de'e
luwih sugih bagus rupane
mok larani atiku
mok putuske tresnamu..

Reff :

kowe opo uwis lali
karo sumpahmu ndek wingi
bakal setyo nganti nyowo
ilang tekan rogo..

nyatane kabeh bedo
karo janji sing mbok ucapno
kowe tego nggawe loro
nresnani wong liyo..

tego temen sliramu
nggawe catu neng atiku
tak trimo masio loro
tak empet neng njero dodo..
eleng marang janjimu

ngancani tekan matiku
jebul malah sing ono
tresnamu kanggo wong liyo..

kowe opo uwis lali
karo sumpahmu ndek wingi
bakal setyo nganti nyowo
ilang tekan rogo..

nyatane kabeh bedo
karo janji sing mbok ucapno
kowe tego nggawe loro
nresnani wong liyo..


Reff :
kowe opo uwis lali
karo sumpahmu ndek wingi
bakal setyo nganti nyowo
ilang tekan rogo..

nyatane kabeh bedo
karo janji sing mbok ucapno
kowe tego nggawe loro
nresnani wong liyo..

yen pancene karepmu
pingin pisahan karo aku
kudu biso ngiklasne
masio abot rasane..

najan gelo kuciwo
saiki sing tak rasakno
pancen uwis dalanku
sliramu dudu jodoku..