Lirik Lagu Safira Inema - Sayang Kowe

Lirik Lagu Safira Inema - Sayang Kowe

Udan rintik rintik
Langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres
Nambahi kangenku
Kelingan manise esemu

Opo kowe ngerti
mung kowe Sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnoku
Mung kango sliramu
Sumpah mati aku tresno sliramu

Tulung sawangen aku
Aku kang setiyo ngenteni
Tak suwon kowe biso njogo ati

Tulung sawangen aku
Aku kang nandang rindu
Sumpah mati aku tresno sliramu

Detail

Title : Sayang Kowe
Artist : Safira Inema
Songwriter : Minto Hermawan
Arangger : Edy Claw
Mixing : Inema MultiArt

Subscribe to receive free email updates: