Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Sayang Kowe - Intan Chacha

Lirik Lagu Sayang Kowe - Intan Chacha

Udan rintik rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres nambahi kangenku
Kelingan manise esemu

Opo kowe ngerti
Mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing styo ngenteni
Tak suwon kowe biso jogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu