Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Shinta Arsinta - Getunku

Lirik Lagu Shinta Arsinta - Getunku

Biyen aku nolak tresnamu
Biyen ora nganggep rosomu
Tapi saiki kowe mlayu
Getun tibo ning mburiku

Karep atiku mbaleni
Tresno tulusmu sing wingi
Ngalor ngidul tak goleki
Nanging paranmu ning endi

Reff :
Getun atiku raiso di tambani
Kenangan iki raiso dibaleni
Atiku soyo loro krungu kabar saiki we nduwe ganti

Esemmu nganti ke gowo jroning ngimpi
Yen eling tresnomu nek aku sing wingi
Kabeh iki salahku aku sadar gawe kowe loro ati