Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Silfi Kharisma - Kembang Tresno

Lirik Lagu Silfi Kharisma - Kembang Tresno

Kembang tresno sing dadi kenangan
Dadi sak si naliko sliramu ngucapke tresno
Nanging sak iki mung kari cerito
Sliramu ninggal aku milih tresno liyo

Muspro kabeh ilang muspro
Kembang tresno mung kari cerito
Muspro kabeh ilang muspro
Tresnoku sak iki mung kari cerito

Mbiyen kowe titip kembang tresno
Supoyo tak simpen lan ugo tak jogo
Janjimu iki tondo katresnanmu
Ugo dadi saksi katresnanku

Kembang tresno sing tak jogo
Mung ngelengne naliko semono
Ilang sak iki wis ilang muspro
Sliramu wis urip karo wanito liyo