Lirik Lagu Bahagia Karo Liyane - Dwi Deblonk

Lirik Lagu Bahagia Karo Liyane - Dwi Deblonk

Tulung baget
tinggalno aku dewekan
atiku wes kebacut kelaran
ra butuh sayang sayangan

tulung banget
tingalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati dolanan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane


tulung banget
tinggalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati du dolonan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
duwur agen agenmu wo oo
ra sebanding karo aku

Dwi Deblonk - Bahagia Karo Liyane (Official Music Video)

0 Response to "Lirik Lagu Bahagia Karo Liyane - Dwi Deblonk"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel