Lirik Lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati

Kami Menyajikan Lirik Lagu Tau Neng Ati yang dipopulerkan Penyanyi Happy Asmara Berikut Liriknya

"Tau Neng Ati"

Yen eleng kowe aku kudu nangis
Mergo tau duwe kenangan manis
Yen eleng sliramu netes iluhku
Mergo kowe tau ono neng atiku

Piye kabarmu nang endi paranmu
Tak jalok neng atimu iseh eleng aku
Mbiyen pisah amergo restu wong tuwo
Nangen jujur atiku rong iso nglalekno

Kowe tau neng atiku tau neng urepku
Tau duweni atiku
Kowe iseh ono neng atiku
Snajan sak iki ra no neng sandingku

Tak pendem jeru ono neng atiku

Oficial Video Happy Asmara - Tau Neng Ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel