Lirik Lagu Salsa Kirana - Sewates Nyawang

Kami Menyajikan Lirik Lagu Sewates Nyawang  yang dipopulerkan Penyanyi Salsa Kirana Sebagai Berikut:

wes tak perjuangne
ra ono watese
tresno iki kanggo sliramu
tak tutup nggo liyane

ning atiku amung sliramu
nanging sliramu
ra ngerti tresnoku

getun ning atiku
ra kegayuh tresnamu
mergo tresno iki
mung kependem ning njero ati..

Reff :
amung biso nyawang
nanging ora biso nyanding
mung ning ati tak sayang
mergo ra biso nduweni..

tumetes eluhku
tondo nelongso atiku
tak perjuangne tulus tresno
nanging tresnamu dinggo wong liyo..


wes tak perjuangne
ra ono watese
tresno iki kanggo sliramu

tak tutup nggo liyane
ning atiku amung sliramu
nanging sliramu
ra ngerti tresnoku..

getun ning atiku
ra kegayuh tresnamu..
mergo tresno iki
mung kependem ning njero ati..

Reff :
amung biso nyawang
nanging ora biso nyanding
mung ning ati tak sayang
mergo ra biso nduweni..

tumetes eluhku
tondo nelongso atiku
tak perjuangne tulus tresno
nanging tresnamu dinggo wong liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel