Lirik Lagu Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) - Happy Asmara

Kami Menyajikan Lirik Lagu Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) yang dipopulerkan Oleh Happy Asmara Sebagai Berikut

ning njero ati iki
mung sliramu rabiso keganti
masio akeh sing nglarani
nanging ati tetep dadi siji

dino kelawan wengi
tansah eling marang janji janji
sing nate terucap ning lathi
senajan abot tetep tak lakoni

aku bakal njogo kowe selawase
senadyan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnoku yo mung kanggo kowe

ning njero ati iki
mung sliramu rabiso keganti
masio akeh sing nglarani
nanging ati tetep dadi siji

dino kelawan wengi
tansah eling marang janji janji
sing nate terucap ning lathi
senajan abot tetep tak lakoni

aku bakal njogo kowe selawase
senadyan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnoku yo mung kanggo kowe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel